Psychomotorische coaching - Remedial Teaching - Bijles


Juf Thessa in De Ronde Venen e.o.

Mijn naam is Thessa van Verseveld, ik ben gedrags- en leerspecialist. Het is voor mij een uitdaging kinderen bij de hand te nemen om te begeleiden in hun leren en ontwikkelen, in hun eigen kracht te gaan staan en op zichzelf te kunnen vertrouwen. Dit doe ik door het aanbieden van psychomotorische coaching, remedial teaching en bijles.

Mijn kennis heb ik opgedaan tijdens mijn studie Biologische Psychologie, PsychoMotorische KinderTherapie, ALO en PABO. Ik heb ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker en leidinggevende, als gezinsbegeleider met kinderen met autisme en ADHD en in het onderwijs. Daarnaast ben ik gecertificeerd yogadocent, mindfulness- en Rots & Water trainer. Ik blijf mijzelf verder ontwikkelen door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen.

Ik speel in op de initiatieven, reacties en gevoelsuitingen van een kind. Op deze wijze creëer ik een klimaat waarin een kind veiligheid, aanvaarding, waardering en succes ervaart. Mijn uitgangspunt is het geloof in de innerlijke groeikracht en de acceptatie van de eigenheid van een kind.

 


E-mailen
Bellen